Adamz Famili FotoPage

By: norkamala ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 5-Oct-2007 04:25 Email | Share | | Bookmark
Adam and Frens

 
 
 
View all 6 photos...
Actually this pic taken masa ina from sabah came to kl.dah lama,tapi tak sempat nak upload...masa ni la baru sempat nak jumpe kak anne and ct.kak fatin cancelled last minute.walaupun ramai takleh join,tapi seronok gak dapat jupe member2 masa 5th college,hehhe..teringat kisah2 lama.pizza hut kat bangsar dalam kenangan...okla..walaupun lambat,tapi still nak wish selamat menjalani ibadah puasa and selamat menyambut raya yang dah tak lama lagi..bestnyer....


Friday, 7-Sep-2007 05:34 Email | Share | | Bookmark
My first entry

adam
adam
mama n adam
View all 6 photos...
Assalamualaikum...
Atlast dapak gak buat fotopages ni,da lama berangan nak buat,tapi cam tak tatau sangat
For intro,this is my first baby,muhammad adam bin amir zahiruddin,already 1 year old.Still tak pandai jalan,maybe sebab tumbuh gigi awal kot.skang got 8 teeths and asik nak menggigit jer.Since this is my first entry,enjoy viewing........


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net